ROZ

roz10


ROZ...roz este culoarea viselor,a aripilor de înger și a florilor de măr...


M-am gândit la diferențele dintre iubire și prietenie, pentru ca întotdeauna mi s-a părut că există între ele o legătură ascunsă care face ca niciodată cele două să nu poată fi comparate.
Singurele momente în care m-am întrebat dacă iubirea este mai importantă decât prietenia au fost cele în care o prietenie extraordinară a fost pe punctul de a se transforma într-o mare iubire.
Mă zbat uneori între întrebări retorice...

Roz...aș vrea să cred că avem perioade roz, când zburăm cu năzuințele și ne lăsăm prada plăcerilor..

Răspunsurile nu vin niciodată...

De cele mai multe ori nici nu le las să vină pentru că îmi amintesc de fiecare dată ca undeva, în Universul acesta complicat, există o ființă pentru care realitatea iubirii este mult mai importantă decât fantomele unor relații din trecut sau ale unor prietenii bizare.

Există...și e in culoarea roz..culoare atât de dulce...atât de naivă..

Oare de ce ne dorim în fiecare zi mai mult...și mai mult...și mai mult?

Indiferent în ce culori ar fi zugravită viața nostră [neagră, cenușie, roz], totuși, nu suntem multumiți. Dacă avem bani, vrem sănătate...dacă avem dragoste, vrem bani...dacă suntem faimoși, ne dorim intimitate...De fiecare dată ceva lipsește...și chiar și cei care, aparent, au totul [bani, dragoste, faimă]...totuși vor mai mult.

Și totuși, totul ține de percepția fiecaruia. E un act de voință...să dorim într-adevar să vedem -rozul - din viața și din sufletul nostru.

Indiferent dacă există sau nu ceva după moarte, viața nostră trebuie privită ca o călătorie....și trebuie să ne bucurăm de fiecare moment al ei.
Să privim roz....să gândim roz....să visăm roz...

roz6






by Anadevis