ADULTERA

0000fg

A ajuns la hotel la apusul soarelui .
Altadată, clădirile astea arătau vesele...acum, îi păreau mohorâte ca sufletul ei.
Sfârșită de durere, bezmetică urmearea cu privirea impasibil cum se perindau trecătorii pe lângă ea..
Voia și nu voia dar, străpunsă ca de-o suliță voința ei capată contur. E hotarată să-i răspundă cu aceeași monedă...e hotărată ! Capriciul și răzbunarea îi dominau ființa , o împingea să își arate dorințele nebănuite .

Holul era pustiu, totul era tăcere….urcă grăbită treptele și se mira că nu are teamă. Ajunse în fața ușii, privi îndelung și se întoarse, parcă încet gândul o facea să renunțe.
Nici nu auzi ușa deschizându-se...simți doar că e atinsă blând.
Fără a se întoarce, se abandonă brațelor protectoare pe care le simți…închise ochii , simțea cum plutește în brațele lui în drumul spre patul imens...
Îi deschise abia când a realizat că e dezbracată, ochii i se umplură de lacrimi și când el îi spuse: “ssstttt, nu plânge…” degetele ei se înclestară convulsive pe pieptul lui.

Simțea o nevoie disperată de a atinge și a fi atinsă. Era bucuroasă că-i sunt alungate spaimele, durerea....
Simultan, simțiră violent o foame pătimașă și amândoi se abandonară agresiv pentru a o potoli. El puse stăpanire pe gura ei frenetic, ea îl încleștă cu brațele....el, cu sălbăticie îi căuta sânii.
Ea murmura în neștire, auzind doar ea: “nu, nu, nu…” dar se abandonă total și necondiționat pasiunii devastatoare ce înca nu gustase...pasiunea adulterului.
Îl simțea cum o sărută disperat, cum schimbă unghiurile , o gusta , o descoperea și îl dorea cu cea mai pură si nedisimulată dorință sexuală pe care a trăit-o vreodată.

Nu îl opri până când i-a simțit vigoarea…și pentru o clipă se împotrivi : ”nu vreau” șopti ea, “ba da, vrei, în noaptea asta vrei!” îi spune el hotărât. A suspinat ușor și-l primi abandonându-se...era incredibil de ferm, ea uluitor de fierbinte. Ea însoțea mișcările lui line, mai apoi furtunoase….nu-și putea refuza senzațiile copleșitoare. Cu cât se apropiau de culme cu atât mai strâns se agața de el....scrâșnind din dinți , se reținu să nu țipe până cand simți ca o străbat valuri de senzații. Orgasmul lor a fost lung si parcă dureros...dureros pentru ea, că a simțit atât de profound, că a putut să se lase în alte brațe, că i-a placut atât, că a ajuns adulteră.

Parcă cuprinsă de vinovăție, cu toate că era hotarată să îi răspundă cu aceeași moneda cu care el, soțul demult și-o permitea…se îmbracă repezit, își aranjă părul și grăbită căută ieșirea din acel hotel.

Când simți adierea vântului prin părul ei, în graba pașilor spre casă se gândea la dulceața clipelor furate, la profunzimea senzațiilor trăite iar vinovăția a ce făcuse era deja uitată..






by Anadevis