INTRE DA SI NU

fatafatala12
INTRE DA SI NU

Azi, de la primele ore din zi, fac introspectie in mine. Am ales sa ma uit in sufletul meu, sa-mi recunosc murmurul acela care suspina in mine in ritm prelung, indiferenta ori linistea ce nu moare... E ca un cantec tainic, care de-ar fi sa-l cant ar fi duios si inuman...ar fi de-acolo de unde simt ca sunt..

Oamenii rabda suparari peste suparari , le rabda si le cuibaresc in propriul Destin.
E inca noapte, si-n gradina tacerii pot sta sa ascult aripile tacute ale noptii, sa le simt cum falfaie in jurul meu. Pot auzi suspinul Pamantului, cantecul picurat al Lunii si mai pot auzi "tacerea" din mine..

Cea mai mare greseala ramane tot aceea de a-i face pe ceilalti sa sufere!

Sunt intre DA si NU....ratacesc atingand acceptarea sau negarea. Daruirea isi are limitele ei, dar dragostea nu are limite....ceasurile patetice care trec, ma fac inca o data sa-mi para ca fiecare ora de somn va fi iar furata vietii... In orele astea de nesomn, regasesc perseverenta unei porniri sau a unei repulsii,o calatorie intre DA si NU.

Marile sentimente poarta in ele insele intregul Univers, splendid sau mizerabil. Vine iar ziua , ne pomenim intrebandu-ne "pentru ce?" si totul capata iar oboseala... Apoi, iar gasim lucrul important: "Incepe". Oboseala se afla la capaul unei vieti masinale, ea trezeste si provoaca urmarea..totul incepe prin Constiinta si nimic nu are valoare decat prin ea.

Apartinem Timpului, eu...inca alerg intre DA si NU, inca ma refugiez in taceri, care in curand vor deveni furtuni. Furtuni ce vor darama cuvinte...vor darama scoarta aspra a constiintelor, poate chiar adierea dulce a unor prietenii.

Intre DA si NU inca pendulez...pana cand aleg ce-i mai simplu...sa privesc Destinul in fata!

bar 1 220x220



by Anadevis

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu